Backgrounds & Pink Backgrounds
-->

page aq..

Thursday, 6 September 2012

merdeka raya!!


heyy reader!!!
lama tak bergosip-gosip kn..
selamat hari raya saya nak ucapkan..
ta lambatkan..
sekarangkan raya lagi..
rayakan sebulan..hehehe
mesti sekarang nie korang busy dengan open house..
duit rye mesti berkopak kan..
kasi larhh sikit..
duit raya dah abis nie...
sedey kowt...

oke now saya nak ubah topik plak..
31 ogos baru2 nie kitakan sudah merdeka..
cam mne sambutan???
sambut kat mne??
aq kat umah je dengan famly..
merdeka jgak kita..
aq nak kongsi sangat dengan kawan2 tentang ungkapan nie!!
"kita senang untuk mendapatkan kemerdekaan, tetapi kita susah untuk mempertahankan kemerdekaan"
mendalamkan makna dy..
so, ikar untuk diri sendiri nak pertahankan kemerdekaan nie sampai bila2..
amin..
kita anak malaysia..
SAM
'saya anak merdeka'

oke larh nanti aq post2 ape yang patut ya!!
sorry sebab lama ta post kat blog nie..
bersarang sudah!!
iye larhh budak nak ambik exam hujung tahun ni..
stpm taw!!
takot aq..
study pown lembik lg..
huhuh..doa2 kan aq berjaya ea di dunia dan diakhirat..
amin...

p/s: salam rindu blog!
azizah_jalil

No comments:

Post a Comment