Backgrounds & Pink Backgrounds
-->

page aq..

Friday, 12 October 2012

12.10.2012


heyy reader!!!
cantek tak number 12.10.2012 ??
cute macam cik yang empunya birthday nie kn!!!
na tahu tak orang2 kampung 1210 hari jadi azizah anak pkcik jalil larhh...
hahaha...
happy birthday to me!!!
happy birthday to me!!!
*-*
#perasankan budak nie!!!#

oke larhh tamo merapu2...
na dekat final exam nie..nanti pe yg baca terkeluar plak..hehehe
thank you very much lah spe2..yang  wish..
terharu sangat2...
saya akan ingat orng yang paling first wish..
my friend busuk2 larhh...ekin dohh!!! tepat 12 tgh mlm tuwh dy antar msg..!!
thank you taw sayang!!! hadiah jangan lupa!!
and paling terkejot sekali "si dia" orang yag paling last wish tepat 12mlm larhh jgk!!!
terima kasih awak..ingat lagi ea kt sy!!! saya akan ingat benda nie sampai bila2..
thank jugak kawan2 fb yang penohkan notifications saya atas wish2 korang..huuh

oke2..yang paling best bila first time sambut birthday kat sekolah..
kawan2 wt suspen betol larhh..
terkejot giler larhh...
thank you kwn2...
terharu sangat...
terima kaseh atas kek,hadiah n burger mcd..hehehhe
minta2 allah swt dapat balas jasa korng and semoga kita berjaya didunia dan diakhirat..
amin..
huhuh..sorry larhhh kwn..
nak masokkn gambar2 kenangan tuwh ta sempat larhh.. t saya online lagi..
saya masokkn pic2 kenangan + sweet giler tuwhh..
hehehhe..

thank you semua!!..
minta maaf kalau ada salah ape2..
peace!! :)

Friday, 5 October 2012

masalah!!!

heyy reader!!!
apo khabor??
sihat???
hehehhe.. lame benor aq ta tulis blog nie..
hehehhe..sorry larhh..
busy kowt final exam nak dekat..
adoyyy!!!
semakin exam nak dekat semakin banyak pulak masalah..
biasa larhh.. masalah sentiasa ikot kita ke mana shj..
huhuhuh... kita sebagai hamba nie kita hadapi dengan tabah larhh..
that right???
oke masalah aq sekarang nie..
kawan-kawan..!!!
manusia biasa larhh ada baik hatinya ada buruk hatinya..
kita yang lemah nie selalu membuat kesilapan.
so...
kena pandai menganalisis dengan mendalam peragai seorang manusia!!
masalah ketidakpuas hati tuwh macam lumrah hidopkan..
huhh!!! 
pening pikir masalah kecik2 nie...
lebih baik pening pasal exam yang nak dekat nie... ta smpai lagi 30 hari ja...
oke larhh..aq ta nak cakap panjang2... aq citer pown bukan korng tahu pown..
hehehhe...
aq kan susah sikit na online dh..
so aq nak minta maaf larhhh kat semua orang kalau aq da wt salah pa2..
halal kan ape yang aq ambik larhh...
harap ilmu yang aq dapat kat korang, korang halakan larh..
KOSONG-KOSONG!!!
doakan aq supaya boleh jawab exam nanti ea...
and pesanan terakhir aq..
kawan2 jangan larhh kedekot ilmu..
bukan boleh bawak pergi mana pown..
manfaatkan ilmu tuwh lagi bagos..
kita dapat pahal dlm masa yang sama ilmu tuwh boleh tambahkan pengetahuan kita,,,..
INGAT tuuu!!!
salam.. ^__^

Sunday, 16 September 2012

lelaki "no women no cry"

heyy reader!!!
okey lama aq tak tulis2 post kan..
so hari nie ada mood sikit nak tulis post sebab aq ada kat mcd taiping..
curi2 wifi kat sini katakn!!
tajuk post aq hari nie..
macam mane na pikat laki yang no women no cry!!!
kekawan please help me!!!
okey!! sebenarnyer aq dah berkenan kat member aq sorng nie..
berkenan tuwh dah lme r..
aq ada gtaw kar member2 dy..
member dy member aq jgk!!!
tupp!!tup!!
mereka2 itu telah membocorkan rahsiah beta nie!!
aduhh..jatuh daulat beta..
uhuhuh..
sebelum tuh member aq da larh ckap yang si dia nie berkawan dgn perempuan ta larhh sangt!!
boleh dikatakan dy nie ta layan perempuan larhh..
aq rase msg dpn pmpn pown ta kowt!!
kalau ckp sikit2 ja..
bila tnye bru ada tindak balas!!
huuhh!! susah kowt..putus harapan aq mula2..
yang best nyer aq org first si dy msg!!
yahoo0oo...
tapikn..
member aq nie pandai jgk..dy dah bocorkn rahsia aq..
last2.. si dia tuwh msg aq..
terkejot gila2 lahh...
first msg memang terbukti dy nie pemalu org nyer!!
kalahkan aq nie..
lama2 dh biase msg dy!!
oke larhh sikit..
tpikan dy nie susah skit r na bercintan2 nie..hahaha
over plak aq nie!!!
aq ade larhh gtaw at dy aq berkenan at dy!!
#muka tembok kan aq nie!!!
hahaha...
melawak ja!!!
shortcut!!!
sekarang nie aq try pelan2 nak curi aty dy!!
mintak2 larh bley!!
huhuu...amin!!
si dia pown ada kata dy akan try pelan2..
kayuh pelan2..
hahahha..
so sekarang berdoa ja minta2 jodoh aq dgn dia dekat larhh amin..
#saya sayang awak!!!

Thursday, 6 September 2012

merdeka raya!!


heyy reader!!!
lama tak bergosip-gosip kn..
selamat hari raya saya nak ucapkan..
ta lambatkan..
sekarangkan raya lagi..
rayakan sebulan..hehehe
mesti sekarang nie korang busy dengan open house..
duit rye mesti berkopak kan..
kasi larhh sikit..
duit raya dah abis nie...
sedey kowt...

oke now saya nak ubah topik plak..
31 ogos baru2 nie kitakan sudah merdeka..
cam mne sambutan???
sambut kat mne??
aq kat umah je dengan famly..
merdeka jgak kita..
aq nak kongsi sangat dengan kawan2 tentang ungkapan nie!!
"kita senang untuk mendapatkan kemerdekaan, tetapi kita susah untuk mempertahankan kemerdekaan"
mendalamkan makna dy..
so, ikar untuk diri sendiri nak pertahankan kemerdekaan nie sampai bila2..
amin..
kita anak malaysia..
SAM
'saya anak merdeka'

oke larh nanti aq post2 ape yang patut ya!!
sorry sebab lama ta post kat blog nie..
bersarang sudah!!
iye larhh budak nak ambik exam hujung tahun ni..
stpm taw!!
takot aq..
study pown lembik lg..
huhuh..doa2 kan aq berjaya ea di dunia dan diakhirat..
amin...

p/s: salam rindu blog!
azizah_jalil

Friday, 17 August 2012

say gud bye ramadhan and welcome syawal !!


heyy...reader!!
urmm..sedih weyy..bulan yang mulia nie dah nak meninggalkan kita..
rasa ibadah dekat bulan mulia nie ta cukup r..
minta2 tahun depan merasa lagi ramdhan kan..
amin..

oke!! aq rasa ta dengar lagi penguguman raya bila..
tapa2 minta2 raya jadi naa..
hehehhe..

apa macam persiapan raya..
mesti suma na barukan,
kasut raya,baju raya,tudung raya,umah raya,kuih raya,kad raya
ishh..senang2 cakap..suma yang baru tu untuk raya larh..

oke larhh aq tamo cakap banyak2..
aq just na ucap 
selamat hari raya pada semua yang mengunjungi blog,fb,twitter aq k..
and kekawan yang kenal azizah.jali..
minta maaf dari ujung rambut hingga ujung ibu jari kaki k..
halal kan pa2 yg aq terambik..
minta maap jikalau da terkasar bahasa,termarah,terambik pe2 yang tak sepatut nya..
kosong kosong taw.. 0-0

ini penganti kad raya aq untuk kornag suma.. peace Y

#p/s rya nie dtg larhh umah klau taw..
duit rye jgn lpe kasi k..

Friday, 27 July 2012

Salam Ramadhan Salam Rindu



heyy reader..
salam ramadhan semua..

Alhamdulilah dah genab seminggu kita umat islam dah mengerjakan ibadah puasa..
yeahh2..best kan kawan2 bulan puasa nie..
apa macam kawan2ku??
okey ta brpuasa nie..
berpuasa bukan sahaja menahan kita dari lapar..
puasa juga melarang kita buat perkara2 yang terlarang...
ingat taw kawan2!!
tape kalau saling mengingati sesama umat islam kan2..
hehehhe
kawan2ku selamat menjalani ibadah puasa oke..
minta2 puasa kita diterima oleh Allah s.w.t..
amin...

okey larh hari nie salam rindu aq kat seseorang yang pernah curi hati aq..
hehehe... walaupown dia larhh racun yang sangat berbisa..
aq tetap ada perasaan rindu dia lg.. 

urmm.. orang dah berpunya..
wt apa ambik hak orangkn??
ehehhe...aq harap hangg ta lupa aq ucuk tmbam oii..
:')
aq arap hang bahagia naa!!!
mybe bukan jodoh kita..

oke statement aq pagi buta nie sebelum tnggu na sahur..

"aku masih single"


apa macam oke kn??
hehheh...
no idea dh nie..
nanti aq rasa na post pe2..aq tulis taw!!!
daaa..salam kawan2..

SALAM RAMADHAN SALAM SAYANG..

#tulis post sambil mengalirkan air mata yang jernis nie.. :')

salam sayang credit to : aBIe ...

Thursday, 19 July 2012

puasa!!!




heyy kawan2..
fuhh..lama jgak larhh aq ta update blog..
iye larhh sjak2 frust menonggeng nie...hahahha
oke abaikan statment tu oke!!! =='

now dh nak masok bulan yang semua umat islam nanti2 kan..
huhuhu... ramadhan lorhh..
mesti korang ta saba2 kn... iye larhh na pergi teraweh, berkumpul dgn famly..
bkak puase ramai2,..bngn pagi na bersahur.. mesti best kn!!
 aq sker saat2 tu..hehehhe

bila pikirkan balik..cepat abis pose cepat larhh raya kn..
huhuhu...pejam celik aq pown na exam je.. iye larhh bru je masok f6 dh nak dkt exam..
huhuh..tkot aq..dah larhh semangat study tu tadk lg..
huhuhu..macam mane nie,,,.
buntu!!
emm!! abaikan malas tu seketika larhh aq na masok Universiti oke!!
go..jijah go...

chup..chup!!! ta nak lari tajok lorh..
hehehe..oke larhh aq na minta maap kt korng suma dari ujung rambot smpai larhh ujung kuku kaki..
oke..
harap2 halal kan ape yg aq ambik ea,,..
oke larhh aq just na ucap..
'selamat menjalankan ibadah puasa kawan2'



Monday, 9 July 2012

tips untuk melupakan seseorang...




hey reader..hari nie na kongsikan sikit ilmu yang aq dapat...

Tips when suffering heartbroken disebabkan putus cinta :-

1. Solat hajat dan tahajud 

2. Doa untuk si dia agar beroleh kejayaan dan beroleh kesejahteraan dengan pilihan dia.

3. Doa diberikan kekuatan.

4. Delete semua gambar2 dia hardopy and softcopy

5. Make yourself busy doing good things ... kerja amal, gotong royong... tolong orang miskin

5. Banyakkan sedekah sbb sedekah boleh turunkan rahmat dan jadikan hati tenang.

6. Beri peluang kepada diri untuk mengenali orang lain.

7. Jangan jatuh cinta lagi dlm masa terdekat sbb ianya kalau berlaku hanya disebabkan anda kecewa dan dendam

8. bnyk minum air masak sebab stress menyebabkan saluran oksigen ke otak jadi sempit. Air masak bekalkan oksigen.

9. jadikan diri anda penat dengan bersukan, riadah or study.

10. muhasabah diri sebab Tuhan sayangkan anda sebab tu dia putuskan hubungan anda sekarang daripada anda dikecewakan di kemudian hari setelah kawin dan ada anak lagi susah ...

11. Kelilingi diri anda dengan orang2 yang takde bf / gf.

12. Baca Quran - Surah Al-Waqiah sebelum tidur ... amalkan secara istiqamah

13. Amalkan zikir Ya Haq untuk halau iblis yg control emosi / perasaan berkaitan cinta ni ... amalkan 100x setiap lps solat 5 waktu.

14. Maafkan si dia ...

15. Delete phone number dia or just edit phonebook dlm hp letak nama dia as unknown or "jangan jawab"

#oke aq akan ambik tips nie untuk kuatkan semangat aq!!!

Thursday, 5 July 2012

takdir cinta!!



boy : awk...maafkan sy..
girl : ye....kenapa awk minta maaf?
boy: sbb sy dah tinggalkan awk..sy dah sakitkan hati awk...sy korbankan cinta awk
demi cinta org yg lukakan hati sy dulu...maafkan sy...please...
girl : :)
boy : kenapa awk senyum...kenapa diam je... awk maafkan sy?
girl : yeee...sy maafkan awk...
boy: betul?
girl : betul...dh lama dh sy maafkan awk...tapi...
boy : tapi ape?
girl : tapi....tidak mungkin sy menerima awk lagi...sebab semalam awk tinggalkan
sy tanpa kasihan..tanpa mempedulikan sy...tanpa menghargai hati sy...demi
org yg awk cintai... dulu...sy pernah ubati luka awk...sy rawat awk...sy beri
cinta dan kasih syg sy unt awk...sampailah awk sembuh..lepas tu...awk dah
kembali ceria...tapi "virus" itu dtg lagi......awk buang ubat awk...awk rela
diserang virus tu lg...sekarang....awk sakit lg.....dan hari ni awk mula
memerlukan ubat itu...awk igt x...awk dh buang ubat tu...dan x mungkin awk
akn mjumpai ubat y same...carilah ubat lain...kerana x mustahil jika awk
sembuh lg dengan ubat y same...awk akan buang lg ubat tu... ;')
boy: awk....
girl : itulah namanya...TAKDIR CINTA... assalamualaikum.... :)

#copy paste ! ♥

Wednesday, 4 July 2012

marah buak sifatku..



Marah Bukan Sifatku 

Ku tidak pernah meminta mu
Untuk mengasihi ku
Dan apatah lagi mengasihani ku
Juga tidak sama sekali

Kusedar sebenarnya kita tiada pertalian
Cuma satu arah serta satu tujuan
Mencari keberkatan-Nya

Aku terkenangkan
Saat manis dulu
Tak pernah kau meninggi suara
Bila bertanya

Keras hanyalah luaranku
Lembut tetap di dalam hati
Marah habis setakat itu
Tak kubiar berpanjangan

Biar aku berdiam diri
Dengan hati yang remuk redam
Kau tak usah lagi bertanya
Tak ku bersuara

Aku masih mampu tersenyum
Walau hati terluka
Mungkin hari ini duka untuk aku
Esok belum tentu

#5 bintang lagu nie..
like it!!!

sudah cukup sudah!!!





Lirik Lagu Sudah Cukup Sudah - Nirwana Band

Inikah caramu membalas cintaku
Kau nodai cinta yang ku beri
Inikah caramu membalas sayangku
Kau lukai sayangku untukmu

Teganya kau menari
Di atas tangisanku
Kau permainkanku
Sesuka hatimu

Sudah cukup cukup sudah
Cukup sampai di sini saja
Daripada hati gelisah
Cintaku kau balas dengan dusta

Sudah cukup cukup sudah
Cukup sampai di sini saja
Daripada batin terseksa
Lebih baik ku pergi saja

Telah berulangkali
Kucoba mengalah
Ternyata sabarku
Tak berarti untukmu

Teganya kau menari
Di atas tangisanku
Kau permainkanku
sesuka hatimu

#higlight lgu nie...

butterfly ~I~



Lirik Lagu Butterfly - Melly Goeslow ft. Andhika Pratama

Ketika waktu mendatangkan cinta
Aku putuskan memilih dirimu
Setitik rasa itu menetes
Dan semakin parah

Bisa ku rasa getar jantungmu
Mencintaiku apa lagi aku
Jadikanlah diriku
Pilihan terakhir hatimu

reff:
Butterfly terbanglah tinggi
Setinggi anganku untuk meraihmu
Memeluk batinmu yang sempat kacau
Karna merindu

Butterfly fly away so high
As high as hopes I pray
To come and reach for you
Rescuing your soul
that previous messed up touching me and you

Jalan ini jauh
Namun kita tempuh
Bagai bumi ini
Hanya milik berdua

Biar ku berlebihan
Mendekatimu
Namun ku tunggu

#best sngt mendalam betol..

Tuesday, 3 July 2012

perlukah nak menangis pasal lelaki??



heyy reader...
semalam 2 july memang memerikkan...
huhuhu...
sesungguhnya saya tengah bersedih larhh kawan...
bff curang lorhh..
urmmm...

nak buat macam mane dah naseb badan...
bile pikirkan balik..
si dia selalu menyakikan hati saya n then suker tidak bersikap jujur..
so ape lagi baek kite tinggalkan..
daripada hati nie lagi sakit dengan peragai si dia...
walaupown hati nie keberatan untuk tinggalkan si dia..
huhuhuh...hanya diri sendiri je yang taw betapa 
sakit hati nie...rasa macan na sakit jantung pown ade..huhuh
akhirnya!! saya kalah jugak..
walaupown tana jatohkn air mata..
tapi air mata nie degil sangat...dy na jatoh jugak..
hahahha...
nampak je luaran aq happy...
tpi dalam hati nie...nak menangis jaa..huhu
so..now aq harap sangat kaw bahgia..#
#takenote this word!!


oke...sekarang aq nak mulakan azam baru...
nak belajar n tumpukan kat stpm aq..
bukan si dia yang menentukan kejayaan aq..
diri aq sendiri azizah_jalil..
yang menentukan masa depan aq...
usaha dan tawakal jaa!!!
aq harap hati nie dapat tenangnya dengan sendiri..huhuh
amin...

now!!! azizah_jalil na mulakan hidop baru...
so...enjoy your life azizah!!!
you can do it better best!!
insyaallah...



#tulis post sambil dengar lagu...
~> marah bukan sifatku...
play!!play!!play!!
ta rase jemu pown...




Saturday, 23 June 2012

twitter vs facebook !!



hey reader!!
heyy welcome...

nak dengar tak coleteh aq tengahari buta nie..
hehehhe..
oke larhh tittle post aq hari nie berkenaan 

TWITTER VS FACEBOOK...!!

agak gerun jugak aq dgar..
cik kak n cik abg compom  n mesti ada 
akaun fb or twit kn2??
jangan kate tdak..
nampak sngt na tipu saya..
hahaha..

nie na citer..
aq sebenarnyer bru je aktif dlm bidang twitter nie..
sebelom nie peminat setia fb katekn..huhuh..
pada pandangan aq  kn tentang twitter nie..
first agak pening jugak r na wt twitter nie..
sebab aq ta paham sangat konsep dy..
so aq mintak r tunjuk ajak bf  yang aq rapat..
si budak amer nie... dy dh macam adq aq dh..
hhuhuh..aq tadk adq lelaki..
suma fmly pompn je..
dh2..jgn na melewang tajok lain..
dy pown ajr r aq guna twitt cm mne..
rupe2 senang jgk ..ta serabot sangt pale aq..
ta macam fb sekrng..
sebab nyer sekarang fb dh macam merapu meraban aq tgok pning pale larhh plakk..
huhuh...
tapi yang best nyer si burang biru nyer suoh kite twitt!!
and si muka buku biru suoh kite like!!
hahaha
ble aq guna dua2 akaun nie..ase best pown da..
tape2 aq peminat setia twitter n face book sekrng..
so aq na berkempen kat suma org supaya wt larhh akaun pape2 pown ta tpe..
nie tujuan ite untk bersosial..
bergaul dgn rakan2 lain..
berkongsi pendapat..
bak kata.. 
"yang jaoh kita dekatkan yang dekat kita rapatkn"
cehhwaahh!!!
follow larhh aq oke..

jum add fb aq oke..

oke larhh friends kat snie je kowt..
thank you sebab sudi baca
merapu meraban dgn coletan2 aq..
heheheh..
aq saje na mengisi masa terbuang aq nie dgn na add lg post2..
nanti aq update2 lg naa!!
oke bubye!!

"MEMBACA BUDAYA KITA"





Friday, 22 June 2012

badrul iman!! miss u cygg..





heryy reader..
sebenarnyer aq miss gler2 at sorang mamat nie..
ase macam seminggu ta msg kowt..
aq pown ta taw knpe..
aq wt salah k??
aq dh mint maap..
urmm..
mmng dy macam na jaohkan diri dari aq je..
dy macam na lepaskn aq cmtuu je..
urmm..mne janji2 dy dlu..
aq miss sangt2 msg n call dy..
syggg i need u now!!!




aq selalu bc msg2 aq nan dy yg lpas2..
kekdng tgok pic dy..
huhuh
bace2 kekdang trgelak jgak aq sorang2 tgok telatah dy..
aq sker ble dy antr msg cmnie at aq::

umi owg nye bek, x suke mara, mudh maapkn owg,lmbut hti nye,ad cri pemipn. leh trma pndpt
owg, agk mls kdg2, agk rjin selalu, bijak dll.yg pntng, umi
pndai jga abi. tu wt abi syg umi.emuah!

ermmm...ble engt blik ikhlas ke ta..
tuhan je yg taw..


tpi aq eng ble dy antr msg cmnie::

umi~wlw pe pun jdi abi na gn umi. . umi , abi pnye!!

msg nie mcm jnji..
tpi dy bley tunaikn ta??
tuhan je yg taw..

oke larhh aq kne trma pe2 pown trjd..
ite merncng tuhan yg tentukn..
aq mint je kekal dgn dy..
amin..
smga brjya dlm idop msng2..



#seriously miss ang gler2 larhh..
aq ta taw na cter at spe lg..
so blog nie r jd mangse at..
bia lahh org na kate pe pown..

oke r... aq bngun awl kowt!!!
ta bley na tdo pnye psl!!
i love u so much damn!!
bye!!


Monday, 18 June 2012

ohh STPM!!!



hey reader!!!
oke tajok post aq hari nie mcam kornag tak paham pasal stpm lorh..
huhh!! =='

oke!!! sebelom nie ramai yang tanye aq sambong mne ???
so hari nie azizah_jalil na jawab soalan2 mkci2 n pkcik nie...
baiklarhh!!!
oke untuk pengetahuan korang aq sekarang dh jadi budak kolah
aq sambong at universiti ess tey key!..
#agak poyo larhh jugak..
sebenarnyer dapat status bdak skolah kn!!!
sebelom nie aq ta berape minat dengan form 6 katekn..
iye larhh orang lain na mengidam msok u..
takan aq na msok form..
no klaszz larhh..
huhh!! ambik kaw tu r statment aq dlu oke!!!
tapi sekarang pendirian aq laen plak..
tertibe ade sorang mamat nie larh..
telah merasuk pemikiran aq..
suroh msok f6..
aq pown serabot seblom nie..
time at plkn nangis sorang2 
ta taw na sambng bljr at ne ..
aq ase macam mse depan aq gelap!!
#huhuh..tana lar!!
so aq ubah pikiran n pikirkan positif + pasal f6 nie..
n aq bruw taw stpm taon nie..
menggunakan sistem baru..teruja aq bila taw..
besa larhh org dok dalam utan time tu..hohoho..
tapi sekarang aq dh masok f6..
rase best pown ade..bley wt pale at kolah tu..
kolah aq dlu tu..huhuhu..
tapi taon nie aq bek skit..
#perah santan sat!!

oke sekarang aq rasekan f6 tu mase depan aq..
sebab sekarang nie kebnyakkn u ambik bdak stpm..
so aq ase nie mcam peluang cerah aq..
biar larh org laen kte poyo larh kaw msok f6..
tapi ade aq kesah pe korang na ckap..
sekarang dengan menggunakan sistem baru aq rase na skor gler2 larhh..
na dapat pointer paling power r..
insyaallah,,,..
aq arap aq boley stady hard..

sebab aq ase aq lemah sekarang semua kawan2 seperjuangan aq dulu dah tadak..
iye larhh depa kn suma pandai2 bkan cam aq..kurang pandai skit..huhuh
kekadang jeles jugak tengok2 bebudak lain masok u..
tape2 t korng tgok plak aq msok u oke!! tpi lmbat skit...
insyaallah..aq akan dapat jugak bnde nie!!!

oke larh dengan muke ta mandy lagi nie..
aq na stop sampai snie je..
tana membebel je..
iye larhh pompuan dh macam sendok dengan kuali je membebel nie..
bak kate kwan aq larhh!!!
t aq update2 lagi ea..
jgan miss aq udah..huhuhu
#jum stdy!!!

Saturday, 9 June 2012

NAK UPDATE!!! UPDATE!!!




heyy reader suma...
aku rindu sangat kat diari blog aku nie..
lama jugak naa tak update besa larhh budax plkn..
#padahal dok 10 hari je..huhuh
heyy..uit2!! dunia blog aku dah tak dok kat hutan tu..
aku dah keluar PLKN oke!!!
aku sudah bah jadi budak SEKOLAH..
oppsss!! silap budak PRA-U..
hehehhe..

so aku rasa lama sangat ta update blog nie..
well besa larhh bdax PRA-U nie busy sngt..
huhuh... x--perasan larhh sat bdax nie!! = ="

oke2 aku tamo mengarot2 dah..
aku just na tunjuk pic2 je...
ape yang aku buat lepas dah kua dri utan tu..
hohoh..

oke time nie na berangkat gy plkn kowt!!!
tgok mke sdey!!

kompeni aq time at plkn..
delta go delta go!!!


time nie plak snap pic na wt penanggohan plkn..
sedey kowt na tngl kekwn yg bru knl..


dh smpy umah tros siap kua gy jln2..
lpas gian mkan kfc!

time nie ade at kl..sje jejln dgn fmly..
time nie jgk aq sdey sngt ta dpt jmpe dgn badrul iman r!!
myb tadk jodh lagy kowt..
tape2..
ite sabar je!!

my famliy ily!! 

oke!! nie kembaq aq na!! na dkt sme tnggi ta dgn menara at blkng tu..
hohoho..

#sorry guys pic dh senget dh macam tuan dy..
seriuz tetbe aq jd blurr na pebetolkan cmne!! = ="
sebab dh lame aq tngglkn dunia blog nie ktekn..
smpy ade sarang spidermam at blog nie..
huhuh...nmpk sngt na tpu!!
huhuhu.. t sespe tlg ajr aq blik naa!!!

THANK YOU SO MUCH!!!
sbb dtg jgk at blog aq yg burok nie..huhuh
muaaxx skit!!!




Tuesday, 1 May 2012

aku cinta dia!!!





heyyy...
oke ary nie aq na mengediiikk sat!!!
tdy aq im dgn buah jantong yg suker wt aq sakit!!!
huhuhuh...na tunjuk skit...sebab 
aq tersuker dy pnye kate2...
na taw ta???



sweet ta ayt dy!!!
cheewahhh!!!
minx2 kekal larh..
tamo putus2 dh...

for u:
i arap u ta kecewa kn i dh...
plez larhh ikat aty u tu untuk i oke!!!
i arap ite kekal sygg!!!
t i tade tamo gtai2 taw...
plez!!!
u i pnye oke!!! 
muahh skitt!!! :*
luv u...
hehehehe




#plez bukan na menunjuk pown,..sje suker2 gtai2...
#post untk dy sblom msok plkn!!!
#macam gula ta kmi!!!

family trip..~



heyy reader!!!
28 n 29 bruw nie ite ade fmly trip..
kt bukit larut!!!
best sngt...
sy na kongsi dgn kwn2...


so..itam kn aq!! = ='



bbq..sedapkan..


oke..mke cute!!