Backgrounds & Pink Backgrounds
-->

page aq..

Sunday, 16 September 2012

lelaki "no women no cry"

heyy reader!!!
okey lama aq tak tulis2 post kan..
so hari nie ada mood sikit nak tulis post sebab aq ada kat mcd taiping..
curi2 wifi kat sini katakn!!
tajuk post aq hari nie..
macam mane na pikat laki yang no women no cry!!!
kekawan please help me!!!
okey!! sebenarnyer aq dah berkenan kat member aq sorng nie..
berkenan tuwh dah lme r..
aq ada gtaw kar member2 dy..
member dy member aq jgk!!!
tupp!!tup!!
mereka2 itu telah membocorkan rahsiah beta nie!!
aduhh..jatuh daulat beta..
uhuhuh..
sebelum tuh member aq da larh ckap yang si dia nie berkawan dgn perempuan ta larhh sangt!!
boleh dikatakan dy nie ta layan perempuan larhh..
aq rase msg dpn pmpn pown ta kowt!!
kalau ckp sikit2 ja..
bila tnye bru ada tindak balas!!
huuhh!! susah kowt..putus harapan aq mula2..
yang best nyer aq org first si dy msg!!
yahoo0oo...
tapikn..
member aq nie pandai jgk..dy dah bocorkn rahsia aq..
last2.. si dia tuwh msg aq..
terkejot gila2 lahh...
first msg memang terbukti dy nie pemalu org nyer!!
kalahkan aq nie..
lama2 dh biase msg dy!!
oke larhh sikit..
tpikan dy nie susah skit r na bercintan2 nie..hahaha
over plak aq nie!!!
aq ade larhh gtaw at dy aq berkenan at dy!!
#muka tembok kan aq nie!!!
hahaha...
melawak ja!!!
shortcut!!!
sekarang nie aq try pelan2 nak curi aty dy!!
mintak2 larh bley!!
huhuu...amin!!
si dia pown ada kata dy akan try pelan2..
kayuh pelan2..
hahahha..
so sekarang berdoa ja minta2 jodoh aq dgn dia dekat larhh amin..
#saya sayang awak!!!

Thursday, 6 September 2012

merdeka raya!!


heyy reader!!!
lama tak bergosip-gosip kn..
selamat hari raya saya nak ucapkan..
ta lambatkan..
sekarangkan raya lagi..
rayakan sebulan..hehehe
mesti sekarang nie korang busy dengan open house..
duit rye mesti berkopak kan..
kasi larhh sikit..
duit raya dah abis nie...
sedey kowt...

oke now saya nak ubah topik plak..
31 ogos baru2 nie kitakan sudah merdeka..
cam mne sambutan???
sambut kat mne??
aq kat umah je dengan famly..
merdeka jgak kita..
aq nak kongsi sangat dengan kawan2 tentang ungkapan nie!!
"kita senang untuk mendapatkan kemerdekaan, tetapi kita susah untuk mempertahankan kemerdekaan"
mendalamkan makna dy..
so, ikar untuk diri sendiri nak pertahankan kemerdekaan nie sampai bila2..
amin..
kita anak malaysia..
SAM
'saya anak merdeka'

oke larh nanti aq post2 ape yang patut ya!!
sorry sebab lama ta post kat blog nie..
bersarang sudah!!
iye larhh budak nak ambik exam hujung tahun ni..
stpm taw!!
takot aq..
study pown lembik lg..
huhuh..doa2 kan aq berjaya ea di dunia dan diakhirat..
amin...

p/s: salam rindu blog!
azizah_jalil