Backgrounds & Pink Backgrounds
-->

page aq..

Friday, 12 October 2012

12.10.2012


heyy reader!!!
cantek tak number 12.10.2012 ??
cute macam cik yang empunya birthday nie kn!!!
na tahu tak orang2 kampung 1210 hari jadi azizah anak pkcik jalil larhh...
hahaha...
happy birthday to me!!!
happy birthday to me!!!
*-*
#perasankan budak nie!!!#

oke larhh tamo merapu2...
na dekat final exam nie..nanti pe yg baca terkeluar plak..hehehe
thank you very much lah spe2..yang  wish..
terharu sangat2...
saya akan ingat orng yang paling first wish..
my friend busuk2 larhh...ekin dohh!!! tepat 12 tgh mlm tuwh dy antar msg..!!
thank you taw sayang!!! hadiah jangan lupa!!
and paling terkejot sekali "si dia" orang yag paling last wish tepat 12mlm larhh jgk!!!
terima kasih awak..ingat lagi ea kt sy!!! saya akan ingat benda nie sampai bila2..
thank jugak kawan2 fb yang penohkan notifications saya atas wish2 korang..huuh

oke2..yang paling best bila first time sambut birthday kat sekolah..
kawan2 wt suspen betol larhh..
terkejot giler larhh...
thank you kwn2...
terharu sangat...
terima kaseh atas kek,hadiah n burger mcd..hehehhe
minta2 allah swt dapat balas jasa korng and semoga kita berjaya didunia dan diakhirat..
amin..
huhuh..sorry larhhh kwn..
nak masokkn gambar2 kenangan tuwh ta sempat larhh.. t saya online lagi..
saya masokkn pic2 kenangan + sweet giler tuwhh..
hehehhe..

thank you semua!!..
minta maaf kalau ada salah ape2..
peace!! :)

Friday, 5 October 2012

masalah!!!

heyy reader!!!
apo khabor??
sihat???
hehehhe.. lame benor aq ta tulis blog nie..
hehehhe..sorry larhh..
busy kowt final exam nak dekat..
adoyyy!!!
semakin exam nak dekat semakin banyak pulak masalah..
biasa larhh.. masalah sentiasa ikot kita ke mana shj..
huhuhuh... kita sebagai hamba nie kita hadapi dengan tabah larhh..
that right???
oke masalah aq sekarang nie..
kawan-kawan..!!!
manusia biasa larhh ada baik hatinya ada buruk hatinya..
kita yang lemah nie selalu membuat kesilapan.
so...
kena pandai menganalisis dengan mendalam peragai seorang manusia!!
masalah ketidakpuas hati tuwh macam lumrah hidopkan..
huhh!!! 
pening pikir masalah kecik2 nie...
lebih baik pening pasal exam yang nak dekat nie... ta smpai lagi 30 hari ja...
oke larhh..aq ta nak cakap panjang2... aq citer pown bukan korng tahu pown..
hehehhe...
aq kan susah sikit na online dh..
so aq nak minta maaf larhhh kat semua orang kalau aq da wt salah pa2..
halal kan ape yang aq ambik larhh...
harap ilmu yang aq dapat kat korang, korang halakan larh..
KOSONG-KOSONG!!!
doakan aq supaya boleh jawab exam nanti ea...
and pesanan terakhir aq..
kawan2 jangan larhh kedekot ilmu..
bukan boleh bawak pergi mana pown..
manfaatkan ilmu tuwh lagi bagos..
kita dapat pahal dlm masa yang sama ilmu tuwh boleh tambahkan pengetahuan kita,,,..
INGAT tuuu!!!
salam.. ^__^